Zupy z warzyw mrożonych to idealne rozwiązanie na szybki, wartościowy posiłek Ciesz się smakiem i jakością warzyw Bonduelle w zupie, którą przygotujesz tak jak lubisz! Spróbuj w postaci zupy z kawałkami warzyw lub w zupie-krem.
dynia (50%), marchew (40%), cebula (10%)
śladowa ilość Seler.
dla 100g | ||
---|---|---|
Energia w kJ | 120 kJ | |
Energia (kcal) | 29 kcal | |
Tłuszcz (g) | 0,2 g | |
W tym nasycone kwasy tłuszczowe (g) | 0,1 g | |
Węglowodany (g) | 4,8 g | |
W tym cukier (g) | 3,1 g | |
Błonnik (g) | 2,2 g | |
Białko (g) | 0,8 g | |
Sól (g) | 0,03 g |
1. Gotujemy bulion. 2. Do gotującego się bulionu wrzucamy warzywaz opakowania i gotujemy 3 minuty. 3. Dodajemy śmietanę. 4. Miksujemy i doprawiamy wg uznania.
Pod warunkiem nieprzerwania łańcucha chłodniczego w temperaturze 0°C - +3°C: 24 godziny, w temperaturze -18°C najlepiej spożyć przed końcem: data wydrukowana na opakowaniu.