Gotowanie na parze to jedna z najzdrowszych metod przygotowywania potraw. Tak właśnie przygotowany został Groszek Zielony „Gotowane na parze”. Dzięki blanszowaniu na parze, groszek charakteryzuje się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz utrzymaniem wielu wartości odżywczych. To idealny dodatek do kuchennych inspiracji!
groszek, woda, sól, aromat naturalny
dla 100g | ||
---|---|---|
Energia w kJ | 324 kJ | |
Energia (kcal) | 77 kcal | |
Tłuszcz (g) | 0,7 g | |
W tym nasycone kwasy tłuszczowe (g) | 0,1 g | |
Węglowodany (g) | 9,1 g | |
W tym cukier (g) | 3,1 g | |
Błonnik (g) | 6,6 g | |
Białko (g) | 5,3 g | |
Sól (g) | 0,74 g |
Przechowywac w suchym i chlodnym miejscu.