Warzywne danie chińskie z ryżem to aż 75% najlepszych warzyw! Roślinna i chrupiąca kompozycja marchewki, brokuła, pora, grzybków, pędów fasolki mung z białym ryżem apetycznie prezentuje się na talerzu. Warzywne danie chińskie z ryżem można podawać jako samodzielne danie roślinne lub jako pyszny dodatek do mięsa i ryb. Wystarczy 6 minut na patelni, odrobina masła lub oleju, dodatek ulubionych przypraw lub sosu sojowego i gotowe!
brokuły (25%), ryż (25%), marchewka (15%), czerwona papryka (15%0, por (10%), czarne grzyby (Auricularia polytricha) (5%0, kiełki mung (5%). Może zawierać SELER
śladowa ilość Seler.
dla 100g | i porcją 200g | |
---|---|---|
Energia w kJ | 252 kJ | 504 kJ |
Energia (kcal) | 60 kcal | 119 kcal |
Tłuszcz (g) | 0,3 g | 0,6 g |
W tym nasycone kwasy tłuszczowe (g) | 0,0 g | 0,0 g |
Węglowodany (g) | 12 g | 24 g |
W tym cukier (g) | 1,9 g | 3,8 g |
Błonnik (g) | 1,2 g | 2,4 g |
Białko (g) | 1,6 g | 3,2 g |
Sól (g) | 0,02 g | 0,04 g |
Podgrzewaj na patelni z dodatkiem tłuszczu przez 6 minut. Produkt nie wymaga wcześniejszego rozmrożenia.
w temperaturze 0° - =3°C - 24 godziny, w temperaturze -18°C lub niższej: do daty minimalnej trwałości.