Warzywne burrito z ryżem to aż 75% najlepszych warzyw! W 100% roślinna kompozycja marchewki, czerwonej fasolki, papryki, pomidora i cebuli z białym ryżem apetycznie prezentuje się na talerzu. Wystarczy 6 minut na patelni z dodatkiem tłuszczu, szczypta przypraw i gotowe! Warzywne burrito z ryżem można podawać jako samodzielne danie roślinne, nadzienie do naleśników i tortilli lub dodatek do mięsa i ryb.
pomarańczowa i żółta marchew (25%), ryż (25%), fasola czerwona suszona (17,5%), czerwona papryka (12,5%), pomidory (12,5%), cebula (7,5%). Może zawierać SELER.
śladowa ilość Seler.
dla 100g | i porcją 200g | |
---|---|---|
Energia w kJ | 305 kJ | 610 kJ |
Energia (kcal) | 72 kcal | 145 kcal |
Tłuszcz (g) | 0,3 g | 0,6 g |
W tym nasycone kwasy tłuszczowe (g) | 0,0 g | 0,0 g |
Węglowodany (g) | 12 g | 24 g |
W tym cukier (g) | 2,0 g | 4,0 g |
Błonnik (g) | 4,2 g | 8,4 g |
Białko (g) | 3,3 g | 6,6 g |
Sól (g) | 0,02 g | 0,04 g |
Podgrzewaj na patelni w dodatkiem tłuszczu przez 6 minut. Produkt nie wymaga wcześniejszego rozmrożenia.
w temperaturze 0° - +3°C - 24 godziny, w temperaturze -18°C lub niższej: do daty minimalnej trwałości. Chronić przed rozmrożeniem! Produkt rozmrożony nie nafaje się do powtórnego zamrożenia!