Szpinak 1000 Listków zbierany jest, gdy listki są jeszcze młode – to właśnie dzięki temu mają tak delikatny smak. Indywidualne mrożenie listków nadaje im idealny smak i kolor, a wygodne porcje w opakowaniu pozwalają na wybór takiej ilości – jaka jest Ci potrzebna.
szpinak
Źródło kwasu foliowego
śladowa ilość Seler.
dla 100g | ||
---|---|---|
Energia w kJ | 101 kJ | |
Energia (kcal) | 24 kcal | |
Tłuszcz (g) | 0,4 g | |
W tym nasycone kwasy tłuszczowe (g) | 0,1 g | |
Węglowodany (g) | 1,5 g | |
W tym cukier (g) | 0,7 g | |
Błonnik (g) | 2,3 g | |
Białko (g) | 2,5 g | |
Sól (g) | 0,08 g | |
Kwas foliowy (µg) | 109 µg |
Bez rozmrażania. Smażyć na patelni z dodatkiem oleju przez około 6 minut. Doprawić do smaku.
Pod warunkiem nieprzerwania łańcucha chłodniczego: w temperaturze 0°С - +3°С: 24 godziny, w temperaturze - 18°С najlepiej spożyć przed końcem: data wydrukowana na opakowaniu. Numer partii wydrukowany