Meksykańskie chili sin carne to idealne rozwiązanie, gdy brakuje Ci pomysłu na obiad lub gdy potrzebujesz szybkiego rozwiązania na danie na wyjazd. Chrupiąca fasola i słodka kukurydza w unikalnym sosie, do których wystarczy dodać ryż lub makaron, ewentualnie ulubione mięso, a zyskujesz pełnowartościowy, pyszny, niecodzienny posiłek gotowy w zaledwie chwilę.
woda, czerwona fasola 28%, kukurydza 14%, koncentrat pomidorowy 6%, cukier, olej słonecznikowy, sól, cebula suszona, skrobia kukurydziana modyfikowana, czosnek, przyprawy 0,3%, mieszanka ziół
śladowa ilość Soja.
dla 100g | ||
---|---|---|
Energia w kJ | 450 kJ | |
Energia (kcal) | 107 kcal | |
Tłuszcz (g) | 2,8 g | |
W tym nasycone kwasy tłuszczowe (g) | 0,3 g | |
Węglowodany (g) | 14,7 g | |
W tym cukier (g) | 6,6 g | |
Błonnik (g) | 3,5 g | |
Białko (g) | 4 g | |
Sól (g) | 1,1 g |
Przechowywac w suchym i chlodnym miejscu.