Mieszanka na patelnię i do sałatek. Połączenie warzyw – zielonej fasolki, pomidorów, papryki, kukurydzy i cebuli z kaszą – jęczmienna i orkiszową. Gotowa już w 6 min po podgrzaniu, ale można ją również wzbogacić ulubionymi dodatkami i przyprawami. Po wystudzeniu może służyć jako baza do sałatek – wystarczy dodać świeże warzywa i sos.
Fasolka szparagowa, gotowana JĘCZMIEŃ (woda, JĘCZMIEŃ), gotowana PSZENICA ORKISZ (woda, PSZENICA ORKISZ), pomidor, papryka czerwona, kukurydza, cebula. Może zawierać SELER
śladowa ilość Seler.
zawiera Pszenica i gluten.
dla 100g | ||
---|---|---|
Energia w kJ | 252 kJ | |
Energia (kcal) | 60 kcal | |
Tłuszcz (g) | 0,6 g | |
W tym nasycone kwasy tłuszczowe (g) | 0,1 g | |
Węglowodany (g) | 9,4 g | |
W tym cukier (g) | 2,0 g | |
Błonnik (g) | 3,6 g | |
Białko (g) | 2,4 g | |
Sól (g) | 0,01 g |
Podgrzewaj na patelni z dodatekiem tłuszczu przez 6 minut lub w mikrofali przez 7 minut (800 W)
Sposób przechowywania w temperaturze 0°C - +3°C: 24 godziny, w temperaturze -18°C lub niższej - do daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu.