Warzywne danie gotowe z kaszą i sosem. Kompozycja warzyw – batatów, fasoli edamame, dyni, groszku cukrowego oraz kaszy bulgur i komosy ryżowej w aromatycznym sosie. Wystarczy podgrzewać mieszankę na patelni przez 8-10 min.
BULGUR gotowany 25% (woda, pszenica durum, sól), ziemniaki potowe 18%, ziarna soi 14%, orzech piżmowy 13%, gotowana czerwona quinoa 8% (woda, czerwona quinoa), woda, groszek cukrowy 7%, ŚMIETANKA, olej słonecznikowy , mąka pszenna, pietruszka, sól aromat naturalny, ekstrakt drożdżowy. Może zawierać SELER
Źródło białka
śladowa ilość Seler.
zawiera Pszenica i gluten, Mleko, Soja.
dla 100g | ||
---|---|---|
Energia w kJ | 401 kJ | |
Energia (kcal) | 96 kcal | |
Tłuszcz (g) | 2,9 g | |
W tym nasycone kwasy tłuszczowe (g) | 0,8 g | |
Węglowodany (g) | 12 g | |
W tym cukier (g) | 3,3 g | |
Błonnik (g) | 2,9 g | |
Białko (g) | 3,9 g | |
Sól (g) | 0,74 g |
Tylko podgrzej na patelni: 8-10 minut.
Sposób przechowywania w temperaturze 0°C - +3°C: 24 godziny, w temperaturze -18°C lub niższej - do daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu.