Warzywa „Już Przygotowane Na parze” charakteryzują się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz bogactwem wartości odżywczych. Sięgnij po pyszną fasolkę szparagową. W procesie mrożenia wykorzystywana jest fasolka młoda i bezwłóknista - nie ma przerośniętych ziaren, a skórka jest cienka.
Fasolka szparagowa żółta
śladowa ilość Seler.
dla 100g | ||
---|---|---|
Energia w kJ | 115 kJ | |
Energia (kcal) | 27 kcal | |
Tłuszcz (g) | 0,2 g | |
W tym nasycone kwasy tłuszczowe (g) | 0,1 g | |
Węglowodany (g) | 3,4 g | |
W tym cukier (g) | 2,0 g | |
Błonnik (g) | 3,0 g | |
Białko (g) | 1,5 g | |
Sól (g) | 0,03 g |
Wrzucić mrożoną fasolkę do wrzątku, gotować 5 min lub smażyć na patelni z dodatkiem tłuszczu przez 7 min.
Pod warunkiem nieprzerwania łańcucha chłodniczego w temperaturze 0°C - +3°C: 24 godziny, w temperaturze -18°C najlepiej spożyć przed końcem: data wydrukowana na opakowaniu.