Fasole używane są w kuchni międzynarodowej już od bardzo dawna. Nadają daniom smak i walory odżywcze. Zielona Fasola Flażoletka wzbogaci w intensywny kolor i smak sałatki i przekąski, zupy oraz pasty, a także dania kuchni francuskiej.
fasola flażoletka, woda, sól, ekstrakt drożdżowy.
Źródło białka
dla 100g | ||
---|---|---|
Energia w kJ | 370 kJ | |
Energia (kcal) | 88 kcal | |
Tłuszcz (g) | 0,4 g | |
W tym nasycone kwasy tłuszczowe (g) | 0,1 g | |
Węglowodany (g) | 12 g | |
W tym cukier (g) | 0,3 g | |
Błonnik (g) | 7,0 g | |
Białko (g) | 5,6 g | |
Sól (g) | 0,52 g |
Przechowywac w suchym i chlodnym miejscu.